OneStop.ro, magazin online ce comercializeaza o gama larga de produse (IT si non IT), impreuna cu partenerul sau EFG Retail Services membru al EFG Eurobank (actionarul majoritar al Bancpost), anunta introducerea celui mai performant credit online de pe piata. Creditul va fi disponibil incepand cu luna septembrie pentru orice persoana fizica cu varsta intre 18 si 68 de ani, cu un venit minim de 225 de RON (net).
Preaprobarea online dureaza maxim 2 ore iar in aceeasi zi sau maxim in ziua urmatoare reprezentantii OneStop - EFG Retail Services se deplaseaza la domiciliul clientului, oriunde in tara ar fi acesta (inclusiv orase sub 10.000 de locuitori, comune sau sate), pentru a semna contractul de creditare.

Durata maxima de creditare este de 60 de luni, adica 5 ani, actele necesare sunt copia dupa cartea de identitate si adeverinta de venit iar pentru credite intre 12.000 si 20.000 RON este necesara si o copie dupa primele si ultimele doua pagini ale cartii de munca semnate si stampilate de angajator. Completarea documentatiei necesare se face online sau telefonic impreuna cu operatorii OneStop.ro.

"In principiu, acordarea acestui credit presupune urmarea a patru pasi simpli pana la intalnirea cu reprezentantii partenerului nostru EFG Retail Services si semnarea contractului. Ca avantaje majore tinem sa mentionam ca ofera cea mai buna dobanda de pe piata cu cel putin 10 puncte procentuale sub alte mijloace de creditare online, cea mai scazuta limita de venit – 225 RON - precum si cea mai mare rata de aprobare – peste 80%. Beneficiul pe care-l oferim clientilor nostri este ca ei nu trebuie decat sa fie acasa iar noi venim la ei pentru semnarea actelor iar produsul ii ajunge tot acasa prin curierat, deci putem spune ca este un credit 100% fara stres", declara Viorel Balanoiu (foto), managing partner OneStop.ro.

Totul se intampla online: de la primul contact, comandarea produselor, preaprobare, reprezentantii vin acasa pentru semnarea contractului iar livrarea produselor se face oriunde in tara in 48 de ore de la semnarea contractului, dupa cum spune Balanoiu.

Numarul companiilor care ofera produse de creditare online este foarte scazut, spune Iustinian Belghir, Alternative Channel Manager, EFG Retail Services.

"Cred ca avantajul nostru major este flexibilitatea si rapiditatea din toate punctele de vedere – in acordarea creditului, in aprobarea dosarelor, in deplasarea in orice punct din tara, in aprobarea unui numar mare de dosare si in cea mai mica limita de venit. Noutatea acestui produs consta si in faptul ca acest mijloc de plata inglobeaza intr-unul singur doua produse extrem de utile oricarei persoane: cardul de credit Euroline si creditul de consum", incheie reprezentantul EFG Retail Services.

Referitor la OneStop.ro si vanzarile prin credit, Viorel Balanoiu declara ca media unei tranzactii in rate pentru magazinul online a fost de 2200 RON iar achizitiile prin credit variaza intre 5 si 7%, in functie de promotii, perioada, produse achizitionate. Pana la sfarsitul acestui an OneStop.ro urmareste o crestere pe partea vanzarilor pe credit de pana la 15%, specialistii companiei asteptand ca acest procent sa creasca pana spre 25% catre sfarsitul anului 2010.

Conform declaratiilor jucatorilor pe piata online, achizitiile in rate variaza intre 2 si 8% iar media unei achizitii in rate incepe de la 1500 lei.

Produsele cele mai achizitionate prin credit in magazinul online OneStop.ro sunt 40% cele IT (laptopuri si sisteme), 30% produse sportive, 20% electrocasnice si 10% electronice.

OneStop este un magazin online administrat de Shop Online SRL. Lansat in primavara anului 2006, OneStop s-a diferentiat inca de la inceput de celelalte magazine online prin oferta larga si diversificata de produse.

Consumatorii au la dispozitie 5 modalitati de plata, beneficiaza de un proces de comanda rapid si usor iar livrarea se face in maximum 48 de ore. In momentul de fata, OneStop ofera peste 7000 de produse, grupate in 10 categorii, iar consumatorii au la dispozitie lunar 40 de produse cu preturi promotionale si stocuri garantate, putand alege din peste 135 de branduri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri