"Scopul nostru este sa furnizam produse inovatoare si performante, si sa oferim totodata clientilor nostri o serie de instrumente si servicii care usureaza folosirea calculatorului si reprezinta o valoare adaugata pentru acestia", a spus Aurel Netin, Lenovo Country General Manager Romania & Bulgaria.

Piata de profil a cunoscut o crestere deosebita in ultimii ani, potrivit spuselor lui Netin, iar Lenovo isi continua politica de a dezvolta parteneriate cu cei mai importanti distribuitori.

"Parteneriatul cu SCOP reprezinta o noua oportunitate pentru Lenovo in Romania de a-si distribui in cele mai bune conditii produsele pe piata din Romania", a adaugat Aurel Netin.

Citeste si:

Intreaga gama de produse Lenovo va fi disponibila prin reteaua de parteneri SCOP Computers incepand cu luna octombrie 2008.

Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Personal Computing a IBM, compania dezvolta, creeaza si lanseaza pe piata mondiala produse si servicii de tehnologie fiabile, de inalta calitate, sigure si usor de utilizat. Lenovo detine importante centre de cercetare in Yamato – Japonia; Beijing, Shanghai si Shenzhen – China; Raleigh – Carolina de Nord.

SCOP este una dintre principalele companii IT din Romania, cu o traditie de peste 14 ani in acest domeniu. Cifra de afaceri totala obtinuta in 2007 a fost de circa 100 milioane euro. Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura, fiind formata din trei companii distincte: SCOP Computers - distributie IT; Chara Software - solutii software de business - ERP si CRM; Docentris - solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent peste 220 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.