Analistii companiei Peter Jaffray sunt de parere ca numarul de telefoane iPhone 3G pe care Apple urmeaza sa le vanda va ajunge in urmatorul trimestru la cinci milioane de unitati, scrie presa internationala.
Dupa ce a vandut 1 milion de telefoane iPhone 3G in intreaga lume in prima saptamana de la lansare, Piper Jaffray considera ca Apple va mai adauga alte 4 milioane de unitati la totalul vanzarilor, potrivit unei cercetari recente. Apple va dezvalui forma totala intr-o luna, cand va afisa castigurile pentru trimestrul al patrulea.

In ciuda diferitelor nemultumiri lansate zilnic si multelor defectiuni din soft-ul iPhone 2.0, entuziasmul pentru telefon a ramas ridicat. Un alt factor important fata de primul model este cresterea numarului de tari care acum vand oficial telefoane iPhone.

Apple a anuntat ca pentru 2008 urmareste un target de 10 milioane de unitati. Acest numar pare usor de depasit daca estimarea de cinci milioane de unitati este corecta: Apple a vandut in jur de 2,5 milioane de iPhone-uri in primele sase luni din 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri