Samsung Electronics, unul dintre liderii mondiali pe piata telefoanelor mobile si a telecomunicatiilor, a lansat o noua serie de telefone muzicale Samsung M3510 si Samsung M3200, care fac parte din noua linie de telefoane “The BEAT Edition”.
Modelul BEATb M3510 este un telefon muzical, de tipul slim bar cu o grosime de aproximativ 10 milimetri care contine tehnologia DNSe (Digital Natural Sound), ce asigura efectele de sunet mult mai naturale si reproduc sunetul 3D original, dar si basi cu o rezonanta joasa. BEATb mai contine functii precum Auto EQ, o functie ce activeaza egalizatorul in functie de genul si tipul muzicii ascultate de utilizator, Find Music, care permite utilizatorului sa gaseasca orice melodie doreste sa asculte, indiferent de moment.

Celalalt model, Samsung BEATs M3200 este un telefon tip slider care seamana foarte mult cu un MP3 player. Fata de caracteristicile specifice muzicii (DNSe, Auto EQ, Find Music), acest model este echipat cu un amplificator B&O ICEpower si cu un speaker stereo pentru a asigura o calitate mai buna a sunetului.

Samsung BEATb si Samsung BEATs sunt prevazute cu functia ‘Motion Play’, care ajuta utilizatorii sa controleze muzica prin intermediul catorva miscari simple. De exemplu, acestia pot porni muzica sau pot pune pauza printr-o usoara atingere a telefonului. Mai mult, printr-o simpla rasucire a telefonului poti asculta melodia urmatoare sau pe cea anterioara.

Samsung BEATb, este primul telefon din gama BEAT Edition care va fi disponibil pe pietele Europei de Vest in luna septembrie. De asemenea, iubitori de telefoane mobile muzicale din aceste tari se vor bucura in octombrie si de Samsung BEATs.

In Romania, Samsung BEATb va fi importat oficial in luna noiembrie a acestui an, prin intermediul HAT Group Co. Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri