Lenovo anunta ieri semnarea parteneriatului cu SCOP Computers, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse IT&C din Romania. Colaborarea dintre cele doua companii isi propune cresterea acoperirii pietei de distributie din Romania si extinderea accesibilitatii gamei de produse Lenovo pentru utilizatorul final.
"Scopul nostru este sa furnizam produse inovatoare si performante, si sa oferim totodata clientilor nostri o serie de instrumente si servicii care usureaza folosirea calculatorului si reprezinta o valoare adaugata pentru acestia", a spus Aurel Netin, Lenovo Country General Manager Romania & Bulgaria.

Piata de profil a cunoscut o crestere deosebita in ultimii ani, potrivit spuselor lui Netin, iar Lenovo isi continua politica de a dezvolta parteneriate cu cei mai importanti distribuitori.

"Parteneriatul cu SCOP reprezinta o noua oportunitate pentru Lenovo in Romania de a-si distribui in cele mai bune conditii produsele pe piata din Romania", a adaugat Aurel Netin.

Intreaga gama de produse Lenovo va fi disponibila prin reteaua de parteneri SCOP Computers incepand cu luna octombrie 2008.

Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Personal Computing a IBM, compania dezvolta, creeaza si lanseaza pe piata mondiala produse si servicii de tehnologie fiabile, de inalta calitate, sigure si usor de utilizat. Lenovo detine importante centre de cercetare in Yamato – Japonia; Beijing, Shanghai si Shenzhen – China; Raleigh – Carolina de Nord.

SCOP este una dintre principalele companii IT din Romania, cu o traditie de peste 14 ani in acest domeniu. Cifra de afaceri totala obtinuta in 2007 a fost de circa 100 milioane euro. Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura, fiind formata din trei companii distincte: SCOP Computers - distributie IT; Chara Software - solutii software de business - ERP si CRM; Docentris - solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent peste 220 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri