Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, a realizat o noua investitie, in valoare de 450.000 euro, pentru inaugurarea unei noi locatii Flanco in Ploiesti si a unui magazin Flamingo Computers in Iasi.

Prin aceste doua inaugurari, Flamingo International sustine dezvoltarea retailului de electronice, electrocasnice si IT&C in provincie.

“Deschiderea de magazine Flamingo Computers si Flanco va continua in paralel cu dezvoltarea intensiva a retelei Flanco World. Specificul magazinelor este dat de caracteristicile fiecarei locatii alese. Daca pentru Ploiesti am ales sa folosim conceptul Flanco, in Iasi cea mai potrivita alegere a fost Flamingo Computers, tocmai datorita orientarii acestui tip de magazin catre zona de IT&C si Home Entertainment”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Noul magazin Flanco din Ploiesti are o suprafata de 650 mp si a necesitat o investitie de aproximativ 300.000 euro. Locatia noii locatii operate de catre Flamingo International va fi DN1, Km. 6 si va fi situat in cadrul galeriei comerciale Carrefour Ploiesti.

Magazinul Flamingo Computers din Iasi are o suprafata de 200 mp si este rezultatul unei investitii de 150.000 euro, fiind situat in complexul comercial Era Park Carrefour. Noua locatie Flamingo Computers confirma interesul retailer-ului pentru dezvoltarea lantului specializat in retail IT&C si Home Entertainment.

Grupul Flamingo International, al treilea retailer de produse electronice, electrocasnice si IT&C de pe piata locala, a raportat in primul semestru din 2008 o cifra de afaceri de peste 95 milioane de euro (340 milioane lei), in crestere cu 54% fata de aceeasi perioda din 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri