Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica AXIGEN, si Commtouch, furnizor de tehnologii de securitate web si mesagerie, au anuntat incheierea unui parteneriat in vederea lansarii unui produs integrat ce combina beneficiile unui server de email rapid si flexibil cu functiile de protectie avansata a comunicarii prin posta electronica.
Noul produs numit AXIGEN-Commtouch va integra tehnologia RPD (Recurrent Pattern Detection) in AXIGEN Mail Server. RPD este o tehnologie specializata in protejarea utilizatorilor impotriva spamului, a diferitelor tipuri de malware cu raspandire prin email si impotriva atacurilor de phishing, toate acestea cunoscand in ultimii ani o evolutie rapida in mediul online.

Tehnologia Commtouch SDK inglobata in solutia de mesagerie AXIGEN se va conecta in timp real cu centrele globale de detectie ale Commtouch. Acestea din urma analizeaza volume mari de date din mediul online si identifica, aproape imediat de la plasarea lor pe Internet, noi amenintari informatice din categoria spamului, a virusilor si atacurilor de tip phishing, pe baza unor criterii ce includ si capacitatea de transmitere in masa a acestor amenintari informatice.

„Acest parteneriat vine in intampinarea problemelor de diverse tipuri, cum ar fi malware si phishing, care ajung sa ocupe 90% din totalul mesajelor de email care circula prin Internet si care au ajuns sa ingrijoreze furnizorii de servicii si companiile de telecomunicatii. AXIGEN, impreuna cu Commtouch, vine in intampinarea acestor probleme cu solutii complexe care vor spori semnificativ nivelul de protectie la comunicarea prin email in companiile mari”, a declarat Oana Bornaz, CEO Gecad Technologies/AXIGEN.

Noul produs integrat AXIGEN-Commtouch va fi disponibil pentru editiile AXIGEN Mail Server Enterprise si AXIGEN Mail Server Service Provider si va functiona pe cele mai utilizate distributii de Linux si BSD, dar si pe platforme Solaris sau Windows.

Aflat la versiunea 6.1, AXIGEN Mail Server este tehnologia preferata de tot mai multi ISP (Internet Service Provider) si jucatori din industria telecom mondiala, fiind distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de tari, numarul clientilor depasind 10.000 in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri