“Microsoft este unul din cei mai importanti parteneri ai Net Consulting. Pentru administrarea mai eficienta a acestei zone de afaceri, compania noastra a infiintat o unitate de business dedicata acestui segment. Suntem pe un trend ascendent si acordam o atentie sporita serviciilor profesionale asociate tehnologiilor Microsoft. Avem toate motivele sa credem ca volumul afacerilor cu Microsoft va creste", a declarat Razvan Ene, Manager al Departamentului Microsoft & Other Software la Net Consulting.

Totodata, reprezentnatii companiei sustin ca valoarea adaugata programelor de licentiere este sustinuta de proiectele realizate de echipa tehnica. Astfel, companiile care cumpara licente Microsoft beneficiaza de implementarea corecta a produselor si tehnologiilor asociate.

La nivelul intregului an 2007, compania a raportat afaceri de 109.612.779 lei (32,8 milioane euro), in plus cu 23 de procente fata de 89.075.492 lei (26,6 milioane euro), cat a inregistrat in 2006, potrivit Ministerului Economiei si Finantelor.

Net Consulting, companie infiintata in anul 1994, se situeaza printre primii integratori de sisteme IT si furnizori de solutii si servicii informatice din Romania. In mai anul trecut, Asseco Polonia a achizitionat 70% din actiunile integratorului de proiecte IT contra sumei de 9,78 milioane de euro. Net Consulting este Microsoft Gold Partner din 2004 si Microsoft Large Account Reseller din 2002.