Numarul de utilizatori din segmentul IMM cunoaste o crestere accelerata. IDC prognozeaza ca in 2009 piata reprezentata de intreprinderile mici si mijlocii va comanda 31% din numarul total de notebook-uri (inclusiv dispozitivele ultraportabile) aflate pe piata la nivel mondial si va creste pana la 76,6 milioane in 2011.
Cresterea din acest segment depaseste nivelul de crestere mentinut de cumparatorii traditionali de volume mari – intreprinderile mari si foarte mari.

Calitatea, pretul accesibil, asistenta si service-ul acordat reprezinta elemente esentiale pentru utilizatorii de notebook din segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, iar solutia oferita de Lenovo le include pe toate. Lenovo a conceput aceste notebook-uri special adaptate la modul unic in care lucreaza utilizatorii lor – indiferent unde se afla acestia.

“Seria ThinkPad a avut o misiune de pionierat in ceea ce priveste designul PC-urilor timp de mai bine de 15 ani, ridicand standardele inovatiei si concentrandu-se asupra nevoilor utilizatorilor de ThinkPad. Acum aducem acelasi nivel inalt de calitate si fiabilitate pentru care ThinkPad este cunoscut acestor utilizatori si in spatiul intreprinderilor mici si mijlocii, oferindu-le mai multe tehnologii de varf, cum ar fi conexiunea mobila broadband de mare viteza”, a declarat Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania & Moldova.

Dat fiind ca necesitatea de a avea conectivitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, creste in mod constant, anumite modele dintre cele trei tipuri de notebook ThinkPad SL lansate de companie astazi sunt disponibile cu conectivitate mobila broadband de mare viteza, incorporata.

Notebook-urile exceleaza si in privinta functiilor multimedia. Boxele, microfoanele si un webcam optional ofera un suport pentru transmisie de voce prin Internet sau video-conferinte. In plus, suportul pentru HDMI/VGA le permite utilizatorilor sa urmareasca si continut video, ca de pilda filme in format de inalta definitie.

Cunoscut in industria de gen pentru fiabilitatea produselor sale, Lenovo a conceput aceste notebook-uri cu accent pe durabilitate si performanta. Sistemul Lenovo Active Protection, un sistem de protectie activa de tip air-bag, protejeaza hard drive-ul in cazul unei caderi, iar un cititor optional de amprenta contribuie la protejarea impotriva utilizatorilor neautorizati. Notebook-ul ThinkPad SL300 este disponibil si in varianta cu un ecran LED backlit.

Notebook-urile ThinkPad SL400 si SL500 sunt oferite pe piata incepand cu pretul de 1090 USD + TVA si sunt disponibile imediat, prin Partenerii de Business Lenovo si pe site-ul companiei. Celelalte notebook-uri vor fi disponibile incepand din luna august; preturile initiale pentru modelele selectate vor oscila intre 1150 USD + TVA pentru notebook-ul ThinkPad SL300 si 2760 USD + TVA pentru notebook-ul ThinkPad W500.

Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creeaza, produce si lanseaza pe piata produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante in Yamato, Japan; Beijing, Shanghai si Shenzhen, China; si Raleigh, Carolina de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri