Altex vrea sa vanda 10.000 laptopuri cu abonament de date inclus pana in ianuarie 2009

Altex, liderul pietei de retail produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, lanseaza o solutie completa de conectare mobila la Internet, prin care compania estimeaza ca va vinde in perioada 1 octombrie 2008 – 31 ianuarie 2009 pana la 10.000 de laptopuri cu abonament de date inclus.

Programul vizeaza oferirea unor pachete adaptate formate din laptopuri si abonamente Orange de conectare la internet 3G+, si ofera solutii adaptate diferitelor segmente de consumatori.

Astfel, sunt oferite solutii multimedia complete care ofera suportul necesar rularii aplicatiilor software complexe, inclusiv jocuri de ultima generatie sau filme si muzica, precum si pachete dedicate tinerilor, studentilor, utilizatorilor basic ai computerului pentru rularea aplicatiilor Windows si pentru Internet.

“Altex a identificat nevoia de mobilitate a clientilor si ofera o solutie competitiva de conectare mobila la internet. Cresterea vanzarilor de laptopuri ne-a determinat sa venim in intampinarea clientilor cu un serviciu perfect adaptat nevoilor clientilor” declara Raul Filip, Director Retail Altex.

Pachetul promotional include orice laptop din gama Altex sau Media Galaxy alaturi de un abonament de date, in gama serviciilor de conectare fiind incluse diverse variante de abonare oferite de Orange: Internet Unlimited Start, Internet Night&Weekend, Internet Unlimited Office, Internet Unlimited Office Plus, Internet Unlimited Home, Internet Unlimited Home Plus. Proiectul este realizat in colaborare cu Orange Romania, oferindu-se servicii de internet mobil de pana la 7,2 Mbps.

Gama de laptopuri oferita de magazinele Altex si Media Galaxy include intre 30 si 50 de modele de produse expuse prin sistemul Touch&Try astfel incat toate produsele pot fi testate. Orice laptop poate fi deschis, inchis, ridicat, testat efectiv din punc de vedere al functionalitatii.

Un avantaj important al acestui program il reprezinta preturile deosebit de competitive ale pachetelor, oferindu-se reduceri substantiale fata de preturile standard ale laptopurilor.

De asemenea, este oferita o dublare a traficului in primele 12 luni pentru abonamentele Internet Unlimited Office, Internet Unlimited Office Plus, Internet Unlimited Home, Internet Unlimited Home Plus incheiate pe 24 si 36 de luni.

Astfel, pachetul promotional format din laptop-ul Fujitsu Siemens VARIO0003 cu procesor Intel Core Duo si display de 15.4'' plus modem USB 3G+ si abonament Orange Internet Unlimited Home pentru 2 ani este disponibil la pretul de 1399.90 lei (pretul nu include plata abonamentului de conectare la Internet).

Pachetul format din laptop-ul Dell Inspiron 1525 cu procesor Intel Core Duo si memorie 2GB, modem USB 3G+ si abonament Orange Internet Unlimited Home pentru 2 ani este disponibil la pretul de 1759.90 lei.

Promotia se desfasoara in magazinele Altex si Media Galaxy.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Călătoriile în lumea post-COVID-19: Investiție de 300.000 de euro pentru Questo
Setari Cookie-uri