Romanii au achizitionat peste 150 de telecomenzi de lux

Bang&Olufsen, producatorul danez de echipamente electronice, a comercializat pe piata din Romania peste 150 de telecomenzi multimedia Beo5 in valoare totala de peste 300.000 de de lei.

“Numai in Romania, de la inceputul anului si pana acum am vandut peste 150 de telecomenzi Beo5. Romanii posesori ai Beo5 se incadreaza perfect in tiparul clientului B&O, avand bun gust si venituri superioare” au declarat reprezentantii Bang&Olufsen Romania

Telecomanda este realizata pe baza unei solutii oferite de compania romaneasca IP Devel.

In functie de nevoile fiecaruia, telecomanda poate oferi controlul intregului sistem de acasa, de la sistemul audio-video si pana la cel al luminii, draperiilor sau ferestrelor.

IP Devel, parte a companiei suedeze ENEA, a dezvoltat si implementat solutia multimedia embedded pentru Beo5 la cererea Bang& Olufsen care dorea sa vina pe piata cu o telecomanda intuitiva ce sa incorporeze ecran LCD color si touch screen. Beo5 urma sa inlocuiasca versiunea precedenta a telecomenzii, lansata cu 10 ani in urma.

“Marea provocare a proiectului Beo5 a constat in alegerea hardware-ului adecvat si a unei arhitecturi software configurabile, in functie de necesitatile consumatorului. Aceste doua aspecte fac diferenta intre un produs oarecare si unul pe care utilizatorii sa il iubeasca pentru totdeauna”, declara Bogdan Diaconescu, Senior Program Manager IP Devel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Tinder lansează apelurile video în aplicație
Setari Cookie-uri