Cosmote Romania, cel de-al treilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca dupa numarul de utilizatori, a anuntat numirea lui Mihai Barbut in functia de manager vanzari indirecte, care a condus departamentul de vanzari indirecte la Zapp.

Acesta va avea reponsabilitatea de a dezvolta si implementa strategiile de vanzari indirecte. De asemenea, Barbut coordoneaza distributia produselor si serviciilor companiei pentru segmentul rezidential in cele 880 de magazine din lantul de retail COSMOTE, care cuprinde atat magazinele proprii, cat ale partenerilor sai Germanos, Internity, Romtelecom si dealeri independenti.

Inainte de a se alatura echipei Cosmote, Mihai Barbut a condus Departamentul de Vanzari Indirecte al Telemobil Romania, companie in care si-a inceput activitatea in anul 2001 si a detinut diverse functii manageriale.

Cosmote a anuntat la inceputul lunii august ca are un nou manager de dezvoltare produse in persoana lui Gabriel Ionita, dupa ce postul ramasese vacant in urma plecarii lui Adrian Florea in cadrul Vodafone Romania.
Gabriel Ionita a ocupat anterior functia de manager voice consummer in cadrul Vodafone Romania timp de un an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri