Un nou PSG Manager la Hewlett-Packard

Tiberiu Dobre este noul PSG Manager in cadrul HP Romania. Dobre s-a alaturat echipei PSG (Personal System Group) ca manager echipa IT.

Tiberiu Dobre activeaza de 17 ani in domeniul management-ului, activand in companii de renume precum Nokia Romania, Allianz-Tiriac Asigurari S.A., Britsh Council, Generali Asigurari S.A. si Unesco Pro Natura. In cadrul acestora, Tiberiu Dobre si-a dezvoltat abilitatile de a organiza echipe eficiente si a creat strategii fiabile pentru dezvoltarea planurilor companiilor.

Dobre este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Ulterior obtine un master in Ecotehnie la Facultatea de Biologie, Bucuresti si in 2000 finalizeaza un al doilea master in domeniul comunicarii audio-video, la SNSPA. Vorbeste limba engleza la un nivel avansat, si are cunostiinte de baza de limba germana.

Noul PSG Manager si-a desavarsit bogata experienta in domeniul managementului si datorita unui numar important de traininguri la care a participat de-a lungul carierei. Urmand cursuri de prelucrare a tehnicilor de vanzare, de manageriat al personalului, sau recrutare, Dobre si-a perfectionat abilitatile in segmentul sau de activitate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum alegi cel mai bun laptop pentru business în 2020?
Setari Cookie-uri