Boom, cel de-al treilea jucator de pe piata romaneasca de retransmisie a programelor prin satelit, a depasit 200.000 de clienti, in crestere cu 300% fata de perioada similara a anului trecut.

„Depasirea numarului de 200.000 de abonati este un prag important pentru Boom si reprezinta o recunoastere a eficientei planurilor noastre de dezvoltare”, a declarat Amit Levin, CEO al DTH Television Grup, detinatorul marcii Boom.

Potrivit reprezentantilor companiei, cresterea semnificativa a numarului de abonati a fost puternic influentata de investitiile pe care compania DTH Television Grup le-a facut de-a lungul acestui an in echipamente de transmisie.

„Depasirea numarului de 200.000 de abonati va fi urmata de o perioada foarte dinamica, in care vom lansa o serie de servicii tehnologice in premiera pe piata de televiziune digitala din Romania. Astfel vom continua sa ne diferentiem fata de competitorii nostri atat prin continutul exclusiv pe care il oferim, cat si prin servicii unice”, a completat Amit Levin.

Competitorii Boom pe piata din Romania sunt Digi TV, Dolce , Focussat si Max TV.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si