Flamingo International isi consolideaza operatiunile derulate la nivel national, prin deschiderea a trei unitati noi, in octombrie, din care doua magazine Flanco si un magazin Flanco World, prin investitii totale de 600.000 euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Prin deschiderea celor trei unitati, Grupul Flamingo va ajunge la un total de 110 magazine la nivel national. Magazinele noi au o suprafata totala de peste 2.300 mp. Doua magazine Flanco vor fi inaugurate in Onesti si Cluj si un magazin Flanco World in Targu Jiu.

"Desi momentan asistam la o perioada usor agitata privind evolutia economica din Romania in raport cu deprecierea monedei nationale, acest lucru nu reprezinta un impediment asupra investitiilor realizate de Grupul Flamingo in special pentru dezvoltarea celor doua retele de magazine Flanco si Flanco World", a declarat directorul general executiv al Flamingo International, Jiri Rizek.

Grupul Flamingo detine in prezent 107 magazine dintre care 60 sunt magazinele retelei Flanco si 22 sunt magazine Flanco World, prezente in toate regiunile tarii. Retailerul isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 70.000 mp pana la finalul acestui an si de 90.000 mp la finalul lui 2010.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si