Open Public Services (OPS), prima companie care a oferit servicii de marketing direct in Romania, a realizat o cifra de afaceri de 4,4 milioane euro in 2007 si estimeaza ca, pentru acest an, nu se vor inregistra cresteri.
OPS, prezenta pe piata din Romania din anul 1996, a inregistrat anul trecut afaceri in valoare de 4,4 milioane euro, pe un trend usor negativist in perioada Sarbatorilor de Iarna. Pentru 2008, compania, care ofera servicii de direct marketing, call center, fulfillment si servicii informatice de realizare si gestiune a bazelor de date, nu estimeaza nici o crestere la nivelul cifrei de afaceri.

“Nu avem competitori reali pe piata in acest domeniu. Totusi, numarul celor care se fac prezenti poate fi usor redus la doi”, afirma Ioan Coaca, Managing Director OPS.

Pe parcursul anului 2007, compania Open Public Services a avut 800.000 de comenzi de la clientii pe care ii are. Printre acestia se numara Nestle, Yves Rocher, Holcim, Quelle, Mol si Microsoft, sub a caror egida sunt dezvoltate aplicatiile utilizate de OPS.

Compania a anuntat astazi lansarea pachetului de aplicatii software pentru colectarea si utilizarea datelor de marketing prin care ofera mai multe solutii: MobileArtemis Data Collection System, care este o platforma de colectare a datelor prin intermediul dispozitivelor mobile, Ceres Data Analyser – solutie de business intelligence, Artemis CRM, care este o aplicatie CRM pentru Contact Center, o platforma pentru managementul calitatii datelor (Hephaistos Data Processer si Castor & Polux Data Deduplicator), precum si un sistem de gestiune a stocurilor, numit Themis Stock Management System si o platforma pentru comunicatii unificate si imbunatatirea culturii organizationale – Atlas Organizational Culture Dynamic Repository.

Pachetul de aplicatii ofera o solutie completa a problemelor de initiere, de sustinere si de fidelizare a relatiilor cu clientii si ofera accesul la un know-how de ultima generatie.

Open Public Services este membru al Federatiei Europene de Marketing Direct din anul 2001 si fondator al Asociatiei Romane de Marketing Direct. Perfectionarea serviciilor a dus la obtinerea certificarii sistemului de management al calitatii conform ISO 9001:2000 in anul 2005, si a devenit Microsoft Certified Partner in anul 2006 si Microsoft Gold Certified Partner in 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri