Operatorul telecom Zapp l-a numit pe Imad Kurdi in functia de Chief Financial Officer (CFO), urmand sa preia controlul operatiunilor financiare ale companiei.

Anterior numirii sale in Zapp, Imad Kurdi a detinut pozitia de CFO la nivel de grup pentru operatorul Zain, o companie din Orientul Mijlociu cu o cifra de afaceri de nivelul zecilor de miliarde de dolari si cu operatiuni in 22 de tari.

Imad Kurdi are o experienta de peste 16 ani in domeniul finantelor, intr-un mediu international, din 2006 coordonand activitatile financiare pentru nu numar de operatori din cadrul grupului Zain, precum Zain Kuwait sau Celtel International BV (Zain Africa).

In calitate de CFO al Zapp, Imad Kurdi va fi insarcinat cu conducerea operatiunilor financiare, contabile, de alcatuire si urmarire a bugetelor, trezorerie, taxe, investitii si raportare financiara, coordonand o echipa de peste 25 de oameni.

"Imad are o vasta experienta in domeniul financiar in general, dublata de o experienta foarte valoroasa in industria de telecomunicatii. Realizarile sale profesionale sunt cea mai buna recomandare pentru expertiza sa si suntem convinsi ca venirea sa in Zapp va avea un impact pozitiv asupra evolutiei viitoare a companiei atat ca dezvoltare cat si ca performanta financiara.” a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Imad Kurdi a lucrat mai bine de 12 ani pentru Saudi Oger (actionarul Zapp) si Hariri Group atat in Paris cat si in Beirut, detinand pozitii ca Auditor Intern Senior, Financial Controller si Internal Control & Information Security Director.

Imad a publicat de asemenea un numar de articole si a sutinut cursuri la Universitatea Saint Joseph si Pigier Business School din Liban pe teme de managementul securitatii informatiei, managementul trezoreriei, finante, contabilitate sau audit intern.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si