Voce Business National, Voce Business Mobil si Voce Business International Nelimitat (3 sau 10) sunt noile abonamente pe care Romtelecom le adauga in portofoliul sau, pentru segmentul business.

Tarif unic pentru apeluri in reteaua Romtelecom si alte retele nationale fixe, tarif redus pentru apeluri catre retele nationale mobile si apeluri internationale nelimitate sunt beneficiile pe care le aduc noile abonamente, incepand cu 15 octombrie.

Tot din 15 octombrie este disponibila o promotie pentru oricare dintre aceste abonamente, in functie de perioada contractuala, constand in instalarea liniei telefonice si cateva luni de abonament fara taxa.

Voce Business National este noul abonament de voce prin care clientii companii au la dispozitie un tarif national unic, valabil atat in reteaua Romtelecom, cat si in alte retele fixe nationale, respectiv 2,7 eurocenti pe minut, indiferent de palierul orar. Abonamentul lunar pentru Voce Business National este de 11 de euro pe luna, fara TVA.

Voce Business Mobil le ofera clientilor companii posibilitatea de a efectua apeluri catre retelele mobile nationale, la un tarif redus de 9,9 eurocenti pe minut, precum si un tarif unic de 2,7 eurocenti pentru apeluri in reteaua Romtelecom si catre alte retele nationale fixe si un tarif de numai 5 eurocenti pentru apeluri interjudetene, atat in reteaua Romtelecom, cat si in alte retele de telefonie fixa, indiferent de palierul orar. Abonamentul lunar pentru Voce Business Mobil este de 11 euro pe luna, fara TVA.

Cel de-al treilea abonament, Voce Business International Nelimitat 3 si, respectiv, 10, ofera clientilor posibilitatea de a efectua convorbiri internationale nelimitate in retelele de telefonie fixa catre 3 sau 10 destinatii internationale. Tariful lunar pentru acest abonament este de 14 sau 24 euro pe luna, fara TVA.

Odata cu lansarea noilor abonamente de voce debuteaza si o promotie adresata atat clientilor Romtelecom existenti, cat si celor interesati sa devina clienti ai companiei. Astfel, companiile care opteaza pentru un contract de un an, la oricare dintre abonamentele nou lansate, beneficiaza fara nicio taxa suplimentara de instalare a liniei telefonice si de abonament pentru primele 3 luni. Pentru contractele semnate pe o perioada de 2 ani, clientii primesc fara nicio taxa suplimentara, instalarea telefonica si primele 6 luni de abonament.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One
Setari Cookie-uri