eMAG.Iasi porneste cu o echipa de unsprezece consultanti cu experienta in retailul IT&C, coordonata de Nadia Elvadeanu. Aceasta lucreaza de aproape opt ani in retail, perioada in care a cunoscut, treptat, toate functionalitatile acestui domeniu.

Showroom-ul, amenajat in incinta complexului Axa Niciman, de pe strada Niciman nr.2, are o suprafata de peste doua sute de metri patrati si expune produse din principalele categorii prezente in magazinul online eMAG.ro.

"Apetitul pentru cumparaturi online, dovedit prin ponderea mare a clientilor eMAG din oras si din zonele apropiate a influentat decisiv alegerea noastra pentru deshiderea unui showroom eMAG la Iasi. Iasi este in primul rand un punct de livrare si de preluare a produselor pentru directionare catre service. Clientii nostri din Iasi si din orasele din zona vor intra mai repede in posesia produselor comandate online, le vor putea ridica din showroom, le vor putea testa si aduce tot aici pentru eventualele probleme aparute in perioada de garantie", a declarat Radu Apostolescu, Director Dezvoltare Online eMAG.

Citeste si:

Deschiderea noului showroom va fi promovata in FM, online si outdoor.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Cu o echipa de peste 300 de angajati, eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este operat de companiile Dante International si eMAG International.