SeedMoney, primul fond de investitii pentru proiecte de Internet, a anuntat, in cadrul unei conferinte transmise pe twitter.com, primele finantari pentru patru proiecte din peisajul online autohton.

Potrivit site-ului seedmoney.ro, Vlad Stan, Victor Atanasiu si Pablo Rodriguez Gonzalez, fondatorii proiectului, au ales sa investeasca in www.captaingo.com (antreprenori Laviniu Oane si Lavinius Marcu), www.strada32.com (antreprenor Radu Spineanu), www.zazazoo.ro (antreprenori Catalina Rusu si Octav Druta) si www.2parale.ro (antreprenor Radu Spineanu).

“Credem in viziunea partenerilor nostri si in proiectele lor. Acesta a fost principalul motiv pentru care am ales sa investim. Zazazoo.ro si strada32.com sunt doua proiecte in care m-am implicat inainte de SeedMoney, doua proiecte care au stat la baza realizarii acestui fond, pe care acum il dezvoltam”, a declarat, pentru Wall-Street, Vlad Stan (foto).

Pana la finele acestui an, SeedMoney isi propune sa investeasca in alte sase proiecte, valoarea totala a finantarilor urmand sa atinga 500.000 de euro.

Fiecare proiect online poate obtine finantari cuprinse intre 10.000 si 50.000 de euro, suma care poate fi extinsa in “cazuri speciale”, potrivit reprezentantilor SeedMoney.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
GapMinder va investi peste 1 milion de euro in 14 start-up-uri