Wizrom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata de solutii informatice integrate pentru afaceri, reduce cu 10% cheltuielile firmelor de distributie.
“Prin utilizarea solutiilor informatice pentru optimizarea activitatilor de distributie (trasarea rutelor si a regiunilor, incarcarea vehiculelor, monitorizarea livrarilor), se permite eficientizarea utilizarii vehiculelor si a personalului aferent, iar companiile din domeniu obtin reducerea costurilor cu minim 10% pe luna”, a aratat Zemy Apfelbaum, Managing Director Wizrom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata de solutii informatice integrate pentru afaceri.

Wizrom Software este promotorul Roadnet Transportation Suite, solutia informatica necesara acoperirii nevoilor cotidiene ale companiilor de distributie privind trasarea rutelor, planificarea livrarilor si gestionarea incarcarii vehiculelor. “Conform informatiilor primite de la clientii nostri, prin utilizarea unui astfel de sistem, eficienta operatiunilor desfasurate zilnic creste in mod dramatic, iar cheltuielile operationale scad mai mult decat semnificativ: numarul de kilometri efectuati scade cu 10-20%, iar flota de vehicule necesare poate scadea cu pana la 10%”, a precizat Zemy Apfelbaum.

Acest tip de solutii informatice realizeaza o optimizare a activitatii de livrare, reducand major costurile aferente in conditiile asigurarii unui nivel maxim de onorare a comenzilor.

Companiilor de distributie, sistemul le ofera ajutor “de la A la Z”, incepand cu planificarea rutelor de livrare si continuand cu organizarea incarcarii masinilor de livrare, in functie de specificul fiecarei companii in parte. “Prin eliminarea planificarii manuale a incarcarii, se economiseste timp, creste productivitatea agentilor si a incarcarilor si se imbunatatesc serviciile oferite clientilor”, a explicat Apfelbaum.

Cunoasterea evenimentelor de pe teren in momentul in care acestea se petrec fiind cheia unui management eficient, Roadnet include si un modul de administrare a livrarilor ce ofera o perspectiva in timp real asupra indeplinirii sarcinilor si a urmaririi rutelor, integrandu-se cu sisteme GPS montate pe masinile de livrare. Sistemul ofera un control permanent asupra modului in care se desfasoara livrarile: cunoasterea livrarilor deja efectuate si a momentului in care acestea au fost realizate, posibilitatea avertizarii clientilor asupra eventualelor intarzieri etc.

“Piata mondiala a solutiilor informatice pentru managementul transporturilor a depasit 1 miliard de dolari in 2006, avand rate anuale de crestere destul de modeste. Conform unui studiu realizat in acest sens anul trecut de catre ARC Advisory Group, una dintre companiile cu renume mondial in cercetarea si consultanta in acest domeniu, in anii viitori piata solutiilor de management al transporturilor va inregistra o crestere medie anula de cca 7,3%. Daca insa tinem cont de cresterile spectaculoase ale preturilor combustibililor din acest an, precum si de faptul ca din ce in ce mai multe companii realizeaza diferenta pe care o face o livrare la timp si in conditii corespunzatoare, ne asteptam ca piata romaneasca de profil sa inregistreze o crestere anuala ceva mai mare decat ritmul prevazut la nivel mondial”, a aratat Apfelbaum.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri