Grupul EBS, pozitionat pe piata romaneasca si internationala de profil ca ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT/economice, a obtinut in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri de 4,18 milioane euro, in crestere cu 68% fata de perioada similara a anului precedent, scrie NewsIn.
Profitul grupului EBS in primele trei trimestre ale anului 2008 s-a ridicat la 1,12 milioane de euro, in crestere cu 146% fata de primele trei trimestre din 2007. Marja profitului brut aferent aceleiasi perioade a fost de 27%, iar a profitului net de 23%, potrivit reprezentantilor companiei.

Acestia mai spun ca evolutia afacerilor pe piata interna ERP a crescut cu 115%, divizia Clarvision apropiindu-se cu de targetul setat la inceputul anului, si anume o crestere a numarului de clienti cu 35% fata de 2007.

"EBS Romania si-a continuat expanisunea si pe piata externa castigand o crestere de 278% a diviziei BPO si de 35% a serviciilor de dezvoltare software de tip nearshore. In plus, de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie numarul de angajati a crescut de la 180 la 250. Pentru anul 2008 estimam o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro, fata de 3,5 milioane de euro in 2007 si un profit de 1,4 milioane de euro, dar si un efectiv de 300 de angajati", a declarat directorul general al companiei, Daniel Metz.

Pe piata romaneasca EBS Romania ofera sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial. Sistemul Clarvision ERP are in prezent 25 de module pentru gestionarea intregii activitati a companiei, inregistrand peste 700 de rapoarte si peste 130 de clienti, firme cu profil de productie.

Pe piata internationala EBS este prezent ca furnizor de servicii de tip BPO (Business Process Outsourcing), IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere. In portofoliu de clienti externi se regasesc nume mari de pe piata precum: BMW, Daimler, Lexware, Hansalog, Haufe Medien, GIP, Benteler.
Tot pentru spatiul vorbitor de limba germana EBS ofera servicii BPO (Business Process Outsourcing).

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 250 de angajati si este Microsoft Gold Certified Partner, IBM Partener, ITIL si ISTQB.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri