CG&GC, unul dintre jucatorii de pe piata romaneasca de distributie a produselor IT, a comercializat in primele noua luni produse Fujitsu Siemens Computers in valoare de 8 milioane de euro.

Compania si-a propus pentru tot anul 2008 sa comercializeze produse Fujitsu Siemens in valoare de zece milioane de euro.

"Acest lucru a fost posibil datorita finalizarii unor proiecte complexe, care s-au desfasurat pe o perioada de cca. 1 an de zile. Suntem convinsi ca acest obiectiv va fi atins, stiut fiind faptul ca in domeniul IT, in ultimele 3 luni ale anului, se realizeaza 30-40% din business", a declarat Marian Hertanu, Fujitsu Siemenes Computers Product Manager in CG&GC .

In anul 2007, CG&GC a inregistrat pentru intreaga gama de produse Fujitsu Siemens Computers o crestere de 28% comparativ cu rezultatele anului precedent. Ponderea semnificativa in aceasta crestere a reprezentat-o vanzarea de produse dedicate sectorului de business (servere, statii grafice, statii de lucru profesionale, solutii complexe de infrastructura).

Colaborarea cu Fujitsu Siemens Computers a inceput pe linie de vanzari inca din anul 2003 cu comercializarea de produse profesionale pentru solutii de business, iar un an mai tarziu, in 2004, CG&GC a fost certificata pentru service autorizat.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si