In primele noua luni ale acestui an compania a realizat venituri de 600.000 de euro, de trei ori mai mult decat in perioada simlara a anului trecut.

In prezent, compania detine in portofoliu peste 10.000 de clienti, iar pana la sfaristul anului Gecad Technologies estimeaza o crestere de 5-6% a numarului de clienti.

“Pana acum, prin intermediul celor aproximativ 160 de parteneri pe care ii avem in peste 80 de tari, am introdus in portofoliu mai mult de 10.000 de clienti. Avem incredere ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor mai efectua minimum 500-600 de instalari de Axigen Mail Server”, a declarat, pentru Wall-Street, Oana Bornaz, CEO la Gecad Technologies/Axigen.

Compania se va orienta spre atragere clientilor mari, mai ales cei din zona telecom.

“Ne orientam foarte mult catre furnizarea de pachete complexe catre clienti mari, indeosebi din zona telecom si ISP. Din acest motiv am incheiat pana acum parteneriate tehnologice importante, cel mai recent fiind acordul cu Commtouch, care a si dus la aparitia unei solutii integrate Axigen Mail Server 6.2 cu protectie anti-spam in timp real”, a mai declarat Oana Bornaz.

Citeste si:

Compania nu se simte amenintata de criza financiara, mizand pe faptul ca majoritatea companiilor nu vor renunta la serverele de email si la solutiile de securitate.

“Criza financiara nu ne va afecta pentru ca serverul de email si securitatea sunt esentiale pentru un business si, daca firmele urmeaza sa taie din bugetele IT, cu siguranta nu vor taia achizitiile de astfel de aplicatii software”, a mai declarat CEO-ul Gecad Technologies/Axigen.

Potrivit acestia, petru a preintampina un eventual impact al recesiunii de pe pietele vestice, compania s-a orientat spre extinderea canalului de parteneri, in ultimele 6-8 luni, catre zone precum Asia, Orientul Mijlociu si America de Sud.”Pastram in acelasi timp o legatura foarte stransa cu partenerii din Statele Unite, Canada si din Europa, dar probabil ca o extindere a canalului in aceste piete se va face mult mai lent in urmatorul an”, a mai spus Oana Bornaz.

In urma cu un an, consortiul format din Global Finance si 3TS-Cisco Growth Fund a cumparat 11,76% din actiunile companiei Gecad Technologies /Axigen in schimbul sumei de doua milioane de euro. Aceasta tranzactie evalua compania, la doi ani de la lansare, la peste 17 milioane de euro.