Laura Samson va administra operatiunile Mio in Romania si relatiile cu partenerii existenti, directi sau indirecti, va dezvolta business-ul si va sprijini cooperarea la nivel regional si global cu Mio Technology. Samson lucreaza de noua ani in domeniul IT, din care patru ani in pozitii de management.

"(...) Business-ul de dispozitive GPS este diferit fata de cel IT, datorita dinamicii puternice de la an la an si evolutiei mult mai bune la nivel regional. In Romania, rata de penetrare a echipamentelor GPS este destul de mica si, prin urmare, estimam o crestere puternica a pietei pentru anul acesta si indeosebi pentru anul viitor. In conditiile cresterii competitiei, vom depune toate eforturile necesare pentru ca Mio sa isi mentina cota de piata", a declarat country manager Mio Technology Romania, Laura Samson.

Mio Technology dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud.