Parteneriat Gecad Technologies - PC Stars pentru distributia Axigen in China

Gecad Technologies, producatorul solutiei profesionale de mesagerie Axigen a anuntat semnarea unui parteneriat pentru distibutia gamei de solutii AXIGEN Mail Server cu firma PC Stars pentru piata chineza.

PC Stars este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de distributie online de software si SaaS (Software as a Service) din China.

“Prin acest nou si foarte valoros parteneriat, AXIGEN are ca obiectiv extinderea in continuare a prezentei sale pe piata din China. Credem cu tarie ca PC Stars ne va acorda tot sprijinul in eforturile pe care le vom intreprinde pentru a adapta solutiile noastre de mesagerie, bazate pe o tehnologie inovatoare si moderna, la cerintele specifice ale companiilor care activeaza in aceasta tara”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

In prezent, platforma de distributie online a companiei PC Stars numara peste un million de clienti inregistrati. PC Stars colaboreaza, de asemenea, cu mai mult de 1.000 de integratori de sistem si VAR, cu aproximativ 2.400 de distribuitori din segmentul retail si cu aproape 200 de site-uri foarte populare in China, printre care si Baidu.com.

“Parteneriatul dintre AXIGEN si PC Stars va fi foarte bine primit de catre consumatorii din China pentru ca ofera utilizatorilor acces direct la o tehnologie de inalta clasa si la o serie de excelente functionalitati. Credem ca acest acord va aduce pe termen lung beneficii mari pentru ambele companii”, spune Steve Chen, Senior Product Manager la PC Stars.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri