Check Point Software Technologies Ltd., unul din jucatorii importanti de pe piata mondiala de securitate Internet, a obtinut 199,7 milioane dolari in trimestrul al treilea al anului fiscal 2008, incheiat la 30 septembrie, comparativ cu 184 milioane dolari, cat a realizat in aceeasi perioada a anului trecut.
Veniturile pe regiune sunt impartite astfel: 42% pentru cele doua Americi, 13% regiunea APAC si Japonia si 45% Europa si Orientul Mijlociu.

Venitul operational GAAP a fost de 90,4 milioane dolari, comparativ cu 77,7 milioane dolari, venitul operational GAAP din trimestrul al treilea al anului fiscal 2007. Venitul operational Non-GAAP a fost de 106,2 milioane dolari, comparativ cu 96,3 milioane dolari, venitul operational Non-GAAP din acelasi trimestru al anului fiscal 2007.

La 30 septembrie 2008, Check Point a avut incasari in valoare de 1,4 miliarde dolari sub forma de cash, cecuri, depozite si bunuri.

Pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, Check Point a rascumparat 2 milioane de actiuni, la un cost total de aproximativ 49,8 milioane dolari.

Strategia Check Point privind securitea totala a fost extinsa in acest trimestru prin intermediul Check Point Endpoint Security, care este primul si singurul agent pentru calculatoare ce combina cel mai bine cotat firewall, control al accesului la retea (NAC), control al programului, acces de la distanta, antivirus, anti-spyware, criptarea completa a discului si criptarea dispozitivului cu protectia portului.

Prin crearea unui singur agent de securitate a punctului de lucru cu o interfata unica pentru client, compania a simplificat pentru clientii sai instalarea si managementul punctului de lucru. De asemenea, in acest trimestru, solutia Check Point Endpoint Security a fost recunoscuta ca fiind lider in categoria Mobile Data Protection din analiza Magic Quadrant de la Gartner.

Check Point a continuat sa ofere posibilitatea instalarii solutiilor pentru securitatea retelei si a introdus VPN-1 Virtual Edition (VE). Astfel, este primul vendor de securitate ce ofera management unificat al securitatii atat pentru retelele fizice, cat si pentru aplicatiile virtuale. VPN-1 VE de la Check Point restabileste separarea si securitatea aplicatiilor pe serverele virtuale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri