"Continuam sa inregistram rezultate bune de care suntem multumiti, insa rata de crestere de anul acesta a incetinit in urma reglementarilor privind scaderea tarifelor de terminare a apelurilor si a tarifelor de roaming. Ultimele estimari privind cresterea economica a Romaniei de anul viitor indica o tendinta de scadere accentuata comparativ cu 2008, ceea ce inevitabil ar afecta si cresterea businessului nostru asa cum se intampla in majoritatea sectoarelor industriale", a declarat Richard Moat.

Veniturile Orange in Romania au avansat cu 8% in primele noua luni, la 977 milioane euro, in timp ce numarul de clienti a urcat cu 9,6%, la 10,2 milioane de utilizatori, piata locala numarandu-se printre cele mai performante la nivel de grup.

Comisarul european pentru telecomunicatii, Viviane Reding, a avertizat recent ca noii operatori de telecomunicatii ar putea fi afectati intr-o masura mai mare de criza financiara mondiala decat companiile deja consolidate si s-a declarat impotriva relaxarii reglementarilor din domeniu.

Citeste si:

"Companiile mari au mai multe mijloace de investitie, dar in aceasta perioada este mult mai dificil pentru noii intrati pe piata", a spus Reding.

Cititi si Reding: Romania, un exemplu prost in domeniul telecomunicatiilor