Romtelecom ofera pana la 6 luni abonament gratuit pentru serviciile de voce, 180 minute incluse catre mobil si alte zeci de minute incluse pentru convorbiri internationale, apeluri nelimitate in retea, plus cele mai mici tarife pentru apeluri catre mobil si international.
Orice client nou de voce primeste 3 luni de abonament gratuit pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an, respectiv 6 luni gratuite pentru cele de 2 ani, plus 30 de minute incluse lunar pentru apeluri catre retelele de telefonie mobila, prin optiunea FixMobil 30, oferita gratuit in primele 6 luni de contract, indiferent de durata acestuia. Mai mult decat atat, toti clientii noi beneficiaza de instalarea gratuita a liniei telefonice.

Clientii care incheie contracte de 2 ani primesc suplimentar si un telefon DECT Siemens Cappuccino.
In plus, clientii noi de voce primesc timp de 3 luni (pentru contractele incheiate pentru 1 an), respectiv 6 luni (pentru contractele incheiate pentru 2 ani), toate beneficiile abonamentului Voce Total, indiferent de abonamentul pentru care opteaza: apeluri nelimitate in reteaua Romtelecom, indiferent de palierul orar, apeluri nelimitate catre orice retea de telefonie fixa din Romania in afara orelor de varf, cel mai mic tarif catre retelele mobile nationale – 7 eurocenti/minut, fara TVA, in afara orelor de varf.

Acestor facilitati li se adauga 60 de minute pe luna disponibile oricand catre tarile din UE (catre retele fixe), SUA si Canada (retele fixe si mobile) si tarif local pentru apelurile internationale catre destinatiile mai sus mentionate, de numai 2,7 eurocenti/minut, fara TVA, in afara orelor de varf, dupa consumarea minutelor incluse.

Dupa expirarea perioadei promotionale de 3, respectiv 6 luni de gratuitate, clientii vor beneficia in continuare de abonamentul pentru care au optat la semnarea contractului. Clientii care doresc sa beneficieze in continuare de optiunea FixMobil 30, vor plati pentru aceasta tariful promotional de 2 euro/luna, fara TVA.

Oferta este valabila pana la 31 decembrie pentru clientii persoane fizice care aleg unul dintre abonamentele Voce Seara si Weekend, Voce International, Voce Mobil, Voce Nelimitat si Voce Total.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri