Flamingo: Platforma online va genera 10% din vanzarile totale in 2010

Grupul de retail electronic Flamingo International estimeaza un ritm constant de creștere a vanzarilor pe platforma online care va genera anul viitor peste 5% din totalul vanzarilor companiei si pana la 10% in 2010, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Aceste estimari se bazeaza pe rezultatele actuale obtinute de eflamingo.ro care arata ca vanzarile online se dezvolta foarte rapid si ca vor atinge mai mult de 1% din cifra de afaceri anuala prognozata.

Oficialii Flamingo se asteapta la o crestere a vanzarilor online in perioada sarbatorilor de iarna intrucat platforma este usor de utilizat si asigura livrarea rapida si gratuita a produselor comandate.

Grupul Flamingo detine in prezent peste 100 magazine la nivel national prin cele trei retele Flanco, Flanco World si Flamingo Computers. Retailerul isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 70.000 mp pana la finalul acestui an si de 90.000 mp la finalul lui 2010.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri