Grupul de retail electronic Flamingo International estimeaza un ritm constant de creștere a vanzarilor pe platforma online care va genera anul viitor peste 5% din totalul vanzarilor companiei si pana la 10% in 2010, potrivit unui comunicat transmis de companie.
Aceste estimari se bazeaza pe rezultatele actuale obtinute de eflamingo.ro care arata ca vanzarile online se dezvolta foarte rapid si ca vor atinge mai mult de 1% din cifra de afaceri anuala prognozata.

Oficialii Flamingo se asteapta la o crestere a vanzarilor online in perioada sarbatorilor de iarna intrucat platforma este usor de utilizat si asigura livrarea rapida si gratuita a produselor comandate.

Grupul Flamingo detine in prezent peste 100 magazine la nivel national prin cele trei retele Flanco, Flanco World si Flamingo Computers. Retailerul isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 70.000 mp pana la finalul acestui an si de 90.000 mp la finalul lui 2010.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri