Centrul de consolidare a serviciilor Hewlett Packard din Romania si-a sporit cu aproximativ 40% numarul de angajati in anul 2008 si estimeaza acelasi procent de crestere si pentru anul 2009, potrivit informatiilor emise de companie.
Astfel, potrivit companiei, peste 65% dintre noii angajati sunt proaspat absolventi de facultati. Angajatii centrului desfasoara activitati de relationare cu clientul (front office), activitati administrative si logistice (back office), activitati de suport creditare si colectare a debitelor (credit&collection), activitati de suport a vanzarilor (special pricing, order booking) in 22 de limbi straine.

"Global eBusiness Operations Center (GeBOC) dezvolta un tip de servicii complexe care ofera valoare adaugata business-ului HP si partenerilor sai din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Acest model de business ofera angajatilor nostri oportunitati reale de a-si dezvolta cariera in cadrul HP", a declarat site manager, GeBOC Romania, Peter Ali.

Global eBusiness Operations Center ofera suport in realizarea proceselor de afaceri derulate de HP si partenerii sai in regiunea EMEA.

Mai mult, in prezent, in Centrul de Servicii Partajate din Bucuresti isi desfasoara activitatea aproximativ 1.500 de angajati care ofera suport atat pentru celelalte divizii din cadrul HP, cat si pentru partenerii acestora.

Centrul de servicii recruteaza studenti si absolventi de studii superioare, fara a fi considerata obligatorie experienta profesionala, pentru ca odata deveniti parte din GeBOC acestia beneficiaza de training de specialitate si suport din partea coordonatorilor.

Totodata, aproximativ 70% dintre actualii angajati sunt vorbitori a doua limbi straine, engleza fiind principala limba de comunicare in compania de origine americana.

Activitatea GeBOC este structurata in cinci divizii (Global Business Services, Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Technology Solutions Group, Finance), conform profilului organizational al companiei Hewlett Packard. GeBOC a fost creat in anul 2006 in Bucuresti cu scopul de a oferi servicii cu valoare superioara clientilor si partenerilor din regiunea EMEA.

HP isi concentreaza activitatea pe simplificarea utilizarii tehnologiei pentru toti clientii sai, de la consumatorii individuali pana la cele mai mari organizatii.

Cu un portofoliu ce cuprinde solutii de imprimare, calculatoare personale si infrastructura IT, HP este una dintre cele mai mari companii IT din lume. Veniturile realizate de companie in ultimele patru trimestre incheiate pe 30 aprilie 2007 au totalizat 110.4 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri