"Cu Vodafone Office Connect oferim companiilor o noua solutie integrata de comunicatii, care acopera atat nevoile acestora de acces la Internet si aplicatii online, cat si la servicii de telefonie fixa. Dupa succesul solutiilor noastre inte­gra­te de comunicatii, utilizate de peste 8.000 de companii mari din Roma­nia, Vodafone Office Connect vine sa completeze portofoliul nostru de servicii pentru clientii de business, cu o solutie dedicata companiilor mici si mijlocii”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Obiectivul companiei este de a-si mentine pozitia de lider de piata pe segmentul de business, pozitie detinuta de mai bine de doi ani, si de a se diferentia in continuare prin calitatea retelei si a serviciilor, nivelul de ino­vatie si oferte competitive

Cu Vodafone Office Connect companiile au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul Vodafone Office Connect utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze 3G broadband de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul permite si conectarea unui telefon fix, fiind alocat un numar fix Vodafone, cu prefixul "0372". In plus, odata cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc.

Citeste si:

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire 3G broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in 522 de localitati, reprezentand 50% din populatia tarii.

Abonamentele Vodafone Office Connect vor fi disponibile pentru activare in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania, incepand cu data de 12 noiembrie 2008.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.