Vodafone Romania, cel de-al doilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca , a lansat o solutie integrata de telefonie fixa si internet pentru IMM-uri.
"Cu Vodafone Office Connect, oferim companiilor o noua solutie integrata de comunicatii, care acopera atat nevoile acestora de acces la Internet si aplicatii online, cat si la servicii de telefonie fixa.”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Companiile care opteaza pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispozitie doua planuri tarifare, care ofera conexiune securizata la Internet, la viteze superioare, in reteaua Vodafone 3G broadband, trafic de date nelimitat .

Pachetul Mobile Internet&Office 4 GB , de 16 Euro / luna, ofera clientilor viteze de transfer al datelor de pana la 7,2 Mbps pentru un trafic de 4 GB, tarife de 2,5 eurocenti / min pentru apelurile catre retele fixe nationale si 9 eurocenti / min pentru apelurile catre retelele mobile. Cu Mobile Internet&Office 8 GB, la tariful de 24 Euro / luna, companiile beneficiaza de viteze de date de 7,2 Mbps pentru un trafic de 8 GB, tarife de 2,5 eurocenti / min pentru apelurile catre destinatiile fixe si de 8 eurocenti / min pentru apelurile catre retelele mobile.

Traficul de date care depaseste 4 GB sau 8 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download si de 64 kbps pentru upload.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri