"Cu Vodafone Office Connect, oferim companiilor o noua solutie integrata de comunicatii, care acopera atat nevoile acestora de acces la Internet si aplicatii online, cat si la servicii de telefonie fixa.”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Companiile care opteaza pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispozitie doua planuri tarifare, care ofera conexiune securizata la Internet, la viteze superioare, in reteaua Vodafone 3G broadband, trafic de date nelimitat .

Pachetul Mobile Internet&Office 4 GB , de 16 Euro / luna, ofera clientilor viteze de transfer al datelor de pana la 7,2 Mbps pentru un trafic de 4 GB, tarife de 2,5 eurocenti / min pentru apelurile catre retele fixe nationale si 9 eurocenti / min pentru apelurile catre retelele mobile. Cu Mobile Internet&Office 8 GB, la tariful de 24 Euro / luna, companiile beneficiaza de viteze de date de 7,2 Mbps pentru un trafic de 8 GB, tarife de 2,5 eurocenti / min pentru apelurile catre destinatiile fixe si de 8 eurocenti / min pentru apelurile catre retelele mobile.

Traficul de date care depaseste 4 GB sau 8 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download si de 64 kbps pentru upload.