Romtelecom extinde cu doua ore intervalul de taxare in afara orelor de varf, cand tariful este cel mai redus, pentru serviciul de conectare la Internet prin dial-up, ClickNet Start.

Astfel, intervalul orar in afara orelor de varf va fi cuprins intre 18:00 si 8:00, fata de 20:00-8:00, cat era pana in prezent.

Zilele de sambata si duminica sunt taxate in continuare la tarif in afara orelor de varf, respectiv 0,95 eurocenti/minut, fara TVA.

ClickNet Start a fost lansat in octombrie 2004 si functioneaza fara taxa de abonament, contract sau cartela, tariful perceput incluzand atat traficul internet, cat si folosirea liniei telefonice Romtelecom.

Utilizatorii ClickNet Start pot participa si la programul promotional "ClickNet Bonus", care recompenseaza utilizarea internetului de la Romtelecom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri