Lansat in noaptea de 12 spre 13 noiembrie in magazinul Diverta Magheru, noul add-on al unuia dintre cele mai asteptate jocuri massively multiplayer online, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, a fost vandut in peste 2.000 de exemplare.

In seara dinaintea lansarii, in Diverta Magheru existau in jur de 3.000 de exemplare, din care se prognoza ca se vor vinde pana la 90% din acestea. Jocul este disponibil in reteaua magazinelor Diverta incepand de astazi.

"Wrath of the Lich King este cel de-al doilea add-on al MMORPG-ului de succes World of Warcraft si este cel mai asteptat joc al anului 2008. Primul add-on, Burning Crusade, a fost vandut in 2,4 milioane de unitati in 24 de ore, in intreaga lume. Wrath of the Lich King aduce nu numai o poveste noua, ci si o multime de elemente noi", declara Andreea Allardin, director general Best Distribution.

Noua extensie introduce caracteristici incitante, incluzand strategii de lupta, optiuni d elupta player vs. player, arme de asediu, cladiri destructibile si prima clasa Hero a jocului - The Necromantic Death Knight.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King poate fi jucat doar online si necesita instalarea anterioara a World of Warcraft si a expansion-ului World of Warcraft: The Burning Crusade. Acest joc necesita plata unui abonament lunar care se poate face prin World of Warcraft Prepaid Card sau prin credit card.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King este disponibil pe suport DVD-ROM pentru Windows XP/Windows Vista si Machintosh in doua variante: o editie standard, care contine jocul si manualul si este disponibila la pretul de 139,9 lei si o editie speciala de colectie, la pretul de 299,9 lei.

De la lansarea sa, in 2004, World of Warcraft a devenit cel mai popular MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), cu mai mult de doua milioane de abonati in intreaga lume. Prima extensie a jocului, The Burning Crusade, a doborat toate recordurile de vanzare a jocurilor de PC in America de Nord si Europa, cu 2,4 milioane de exemplare in primele 24 de ore de la lansare si 3,5 milioane de copii in prima luna.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri