In seara dinaintea lansarii, in Diverta Magheru existau in jur de 3.000 de exemplare, din care se prognoza ca se vor vinde pana la 90% din acestea. Jocul este disponibil in reteaua magazinelor Diverta incepand de astazi.

"Wrath of the Lich King este cel de-al doilea add-on al MMORPG-ului de succes World of Warcraft si este cel mai asteptat joc al anului 2008. Primul add-on, Burning Crusade, a fost vandut in 2,4 milioane de unitati in 24 de ore, in intreaga lume. Wrath of the Lich King aduce nu numai o poveste noua, ci si o multime de elemente noi", declara Andreea Allardin, director general Best Distribution.

Noua extensie introduce caracteristici incitante, incluzand strategii de lupta, optiuni d elupta player vs. player, arme de asediu, cladiri destructibile si prima clasa Hero a jocului - The Necromantic Death Knight.

Citeste si:

World of Warcraft: Wrath of the Lich King poate fi jucat doar online si necesita instalarea anterioara a World of Warcraft si a expansion-ului World of Warcraft: The Burning Crusade. Acest joc necesita plata unui abonament lunar care se poate face prin World of Warcraft Prepaid Card sau prin credit card.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King este disponibil pe suport DVD-ROM pentru Windows XP/Windows Vista si Machintosh in doua variante: o editie standard, care contine jocul si manualul si este disponibila la pretul de 139,9 lei si o editie speciala de colectie, la pretul de 299,9 lei.

De la lansarea sa, in 2004, World of Warcraft a devenit cel mai popular MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), cu mai mult de doua milioane de abonati in intreaga lume. Prima extensie a jocului, The Burning Crusade, a doborat toate recordurile de vanzare a jocurilor de PC in America de Nord si Europa, cu 2,4 milioane de exemplare in primele 24 de ore de la lansare si 3,5 milioane de copii in prima luna.