Acesta va detine aceasta pozitie pana la data de 1 februarie 2009 cand va prelua pozitia de Director General al Digital Cable Systems.

De pe aceasta pozitie, Dinu Malacopol va coordona intreaga activitate, va propune si va implementa strategia companiei.

Dinu Malacopol are o experienta de peste 22 de ani in industria telecom. Detinator al unui MBA cu specializare marketing, Malacopol si-a inceput cariera profesionala la Romtelecom. Mai tarziu a ocupat pozitia de Secretar de Stat la MCTI si functii de conducere in cadrul mai multor companii din industria de telecomunicatii: Director General la Cable Vision Romania, Director PMO la Belle Canada, Director Internet, Date&Telefonie la Astral Telecom si Director B2B la UPC Romania.

Citeste si:

"Imi face placere sa accept aceasta noua pozitie si provocarile pe care le ridica construirea unei strategii de succes in industria telecom, o industrie cu un grad ridicat de competitivitate si dinamism in Romania. Am convingerea ca alaturi de noii mei colegi vom reusi sa realizam ceea ce ne-am propus", a declarat acesta.

Digital Cable Systems deserveste, sub brandul Akta, un numar de 350.000 clienti de servicii direct-to-home (DTH), cablu TV si Internet , iar sub brandul Dial Telecom, ofera catre clienti companii o gama completa de servicii de telefonie, Internet/ transmisii de date si colocare servere si de asemenea servicii cu valoare adaugata.