Cele mai noi date ale Raportului Canalys plaseaza Mio Technology pe prima pozitie ca producator de hardware pe piata dispozitivelor GPS din Europa Centrala si de Est.

Mio Technology detine de asemenea o pozitie de lider in regiune pe piata dispozitivelor PDA (Personal Digital Asistent), cu GPS integrat si software de navigatie, cu o cota de piata de aproximativ 71%.

"Este demonstrata inca o data puterea brand-ului Mio, compania obtinand dupa al treilea trimestru din 2008 o cota de aproximativ 33% pe o piata cu o competitivitate puternica in regiunea noastra. Oferindule utilizatorilor finali servicii precum actualizari gratuite ale hartilor, un call-center dotat cu tehnologie moderna, cele mai bune harti locale si un software inovativ, acest lucru este rasplatit. In prezent, cererea pentru dispozitive de navigatie este mare", a declarat Anna Janas (foto), Senior Brand manager, Mio Technology pentru Europa Centrala si de Est.

Compania Mio Technology a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.500 de angajati in intreaga lume si isi comercializeaza produsele in peste 47 de tari.