Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, dupa vizita la fabrica Nokia din comuna clujeana Jucu, ca aceasta companie nu este afectata semnificativ de criza economica mondiala, dar ca este nevoie, totusi, de un parteneriat solid intre administratie si sindicat pentru a mentine locurile de munca.
"Ceea ce am aflat ma bucura. Nokia va continua sa creasca si anul viitor, nu va fi afectata consistent de criza. Locurile de munca pe perioada nelimitata sunt sigure si ramane de facut un singur lucru esential: parteneriat solid intre sindicat si management pentru ca aceasta perioada dificila sa nu afecteze locurile de munca", a declarat presedintele Traian Basescu, dupa o intalnire cu conducerea Nokia Romania, transmite NewsIn.

La randul sau, directorul general al Nokia Romania, John Guerry, a afirmat ca nu exista probleme cu afacerea concernului finlandez in Romania. "L-am asigurat ca afacerea noastra se desfasoara normal", a afirmat Guerry la finalul intalnirii cu seful statului.

Totodata, directorul Nokia Romania a tinut sa respinga unele zvonuri privind carora Nokia ar cere sprijinul statului pentru a face fata crizei economice. "Nu am cerut statului asistenta si nici nu avem de gand", a spus Guerry.

Presedintele Traian Basescu a mai vizitat, la inceputul acestei saptamani, Uzina Dacia din Pitesti, Combinatul Oltchim din Rm. Valcea si fabrica Ford din Craiova. Miercuri, seful statului s-a aflat la Combinatul ArcelorMittal din Galati si la santierele navale Damen (Galati) si Daewoo (Mangalia). Vineri, inainte de a merge la fabrica Nokia din comuna clujeana Jucu, presedintele a vizitat societatea Upetrom din Ploiesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri