Compania se afla in discutii cu alte cateva grupuri bancare din Romania.

Facturile Cosmote mai pot fi achitate in oricare dintre cele peste 4.500 de locatii din intreaga tara, care apartin magazinelor Cosmote, Germanos, Romtelecom, Internity, Cosmos Mobile, Trimen, sucursalele Alpha Bank, Banc Post, BRD, CEC, ING Bank, CreditCoop si in peste 500 de oficii informatizate ale Postei Romane.

Practic, plata facturii clientului se face direct din contul curent, deschis la Banca Transilvania. Pentru a beneficia de Debit Direct, abonatii Cosmote trebuie doar sa incheie o Conventie de Plata, la oricare unitate a Bancii Transilvania.

Citeste si:

In functie de conventiile incheiate cu fiecare partener, Banca Transilvania ofera posibilitatea achitarii facturilor si prin urmatoarele modalitati: in numerar, la casierii, sau cu ajutorul OPH-ului, inclusiv prin Internet Banking, cu ajutorul serviciului BT 24.

Banca Transilvania - cu capital majoritar romanesc - se afla in topul primelor cinci banci din Romania, in functie de active. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare detine 15% din capitalul social.
BT are peste 500 de unitati, aproximativ 6.000 de angajati, iar activitatea sa este organizata pe patru linii principale de afaceri.