Un inventator american a dat in judecata compania Apple, afirmand ca detine dreptul de proprietate intelectuala asupra sistemului de navigare pe Internet folosit de telefoanele iPhone, a anuntat The Telegraph.
Elliot Gottfurcht, prin intermediul firmei sale EMG Technology, a completat documentele pentru patentarea inventiei in martie 2006, obtinand patentul in octombrie anul acesta. Inventia face posibila redimensionarea paginilor web in asa fel incat sa se potriveasca pe ecranele telefoanelor mobile, in cazul de fata, iPhone.

"Patentul acopera afisarea paginilor de Internet dupa conversia din format HTML in XML pentru dispozitivele mobile - tehnologie folosita in prezent de iPhone", au afirmat cei de la EMG Technology.

Compania Apple, care a lansat primul iPhone in iunie 2007, adica inainte ca Gottfurcht sa obtina patentul inventiei sale, nu a facut, deocamdata, niciun comentariu referitor la acest litigiu
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri