In urma intelegerii dintre cele doua companii, prin terminalele PayUp aflate in numeroase puncte comerciale din Bucuresti si din tara, clientii operatorului de telefonie mobila isi vor putea reincarca electronic valorile de credit pentru cartelele preplatite, rapid si usor, fara a mai fi nevoie de achizitionarea vechilor cartele razuibile.

"Odata incheiat parteneriatul cu operatorul de telefonie mobila cu cea mai dinamica ascensiune pe piata romaneasca, Cosmote, putem spune ca suntem pregatiti sa oferim servicii electronice de calitate pentru fiecare posesor al unei cartele preplatite de telefonie mobila din Romania. Acest lucru inseamna ca reteaua de terminale PayUp va deveni destinatia predilecta a tuturor celor care detin cartele de telefonie mobila preplatite si doresc reincarcarea acestora intr-un mod simplu si modern", a declarat CEO-ul PayUp, Luis Janeiro.

Prin intermediul PayUp, utilizatorii de Cartela Cosmote isi pot reincarca contul de comunicare cu valori cuprinse intre 3 - 100 de Euro.

Citeste si:

"Parteneriatul cu PayUp reprezinta o evolutie fireasca in oferirea de solutii accesibile de reincarcare pentru toti utilizatorii de Cartela Cosmote. Pentru a putea raspunde nevoilor de comunicare ale fiecaruia, am ales sa oferim cat mai multe variante de reincarcare", a declarat Mihai Barbut (foto), Manager Vanzari
Indirecte
Cosmote Romania.

PayUp este o companie multinationala ce furnizeaza servicii electronice, cum ar fi reincarcarea electronica a cartelelor preplatite, plata facturilor (utilitati, telefonie, cablu TV) si alte servicii financiare (distributia salariilor, a pensiilor, transferuri bancare, micro-imprumuturi).

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. In Romania, Cosmote a ajuns la peste 5,2 milioane de utilizatori la sfarsitul lunii septembrie 2008, ca rezultat al strategiei folosite.