Xerox a lansat pe piata romaneasca imprimanta laser Phaser 6350, destinata birourilor mici si medii care au nevoie de tiparire color de calitate la viteza mare. Modelul atinge o viteza de tiparire de 36 de pagini pe minut, aceasta fiind cea mai mare viteza de imprimare a unei pagini color dintre echipamentele din aceeasi clasa existente pe piata. Prima pagina iese din imprimanta dupa 10 secunde de la comanda print. In plus, Phaser tipareste fata-verso automat, fara a fi nevoie de reintroducerea manuala a paginilor. Are un procesor de 800 MHz, iar memoria ajunge la 1 GB. Rezolutia maxima de imprimare este de 2400 dpi, tonerele speciale avand o capacitate de tiparire de pana la 10.000 de pagini. Se monteaza n doar cateva minute, prin simpla apasare a unui buton. n plus, cu ajutorul unor programe special concepute, precum PrintingScout, Smart Tray sau PhaserSmart, nu doar tiparirea, ci si starea imprimantei si a consumabilelor pot fi monitorizate direct, prin ferestre afisate pe ecranul computerului. Imprimanta are functii USB de conectare n retea. Dotarile-standard ale imprimantei Xerox Phaser 6350 contin doua tavite de alimentare, cu o capacitate totala de 700 de pagini. Aceasta poate tipari pana la 120.000 de pagini pe luna.

Monitor LCD performant

FiT Distribution, distribuitor oficial NEC Display, a lansat in Romania monitorul LCD MultiSync 1770GX, cu 17-inch si un timp de raspuns de 8ms, ale carui performante il recomanda pentru grafica si jocuri. In caz ca nu va atrag aceste aplicatii, va puteti consola cu ideea ca va arata foarte bine pe biroul dumneavoastra - modelul a castigat recent un premiu european pentru design. De asemenea, luminozitatea, contrastul si timpul de raspuns il fac ideal pentru vizionarea de filme cu ajutorul computerului. Contrastul este de 500:1, straluci-rea de 420 cd/m2 si functiile DVM (Dynamic Visual Mode) garanteaza imagini de calitate si culori stralucitoare. Rezolutia optima de 1280x 1024 pixeli este dublata de un unghi de vizibilitate de 160. n materie de ergonomie, monitorul ofera naltime ajustabila si unghi de reglare ntre -5 si 30, dar si posibilitatea montarii pe perete sau pe orice alt suport disponibil. Dotarile MultiSync LCD1770GX includ hub USB 2.0, conector VGA si digital DVI-D. Consumul scazut este mentinut prin oprire automata (Power-Off) si Vacation-Switch, care opreste integral alimentarea echipamentului.

Procesoare mai ieftine

Cei de la AMD au prezentat o noua versiune a procesoarelor dual-core pentru PC. Athlon 64 X2 3800+ va rula la 2 GHz, iar fiecare nucleu dispune de cate un cache secundar de 512 KB pentru aducerea mai rapida a datelor in blocurile de procesare. Modelul va fi scos la vanzare cu 354 de dolari bucata (in cantitati de peste 1.000 bucati). Este mai ieftin decat toate procesoarele dual-core existente pe piata, insa performantele sunt ceva mai scazute. Athlon 64 X2 4200+ are aceeasi memorie cache, insa ruleaza la o frecventa de 2,2 GHz.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri