Cardinal Motors Ploiesti, parte a grupului Cardinal Motors, prezent pe piata romanesca de aproape 15 ani, a ales solutia Sincron – software de recrutare – pentru a gestiona mai bine volumul important de candidati si proiecte si pentru a integra facilitati de raportare, accesul securizat online, precum si procese laborioase de analiza si comunicare, atat in privinta candidatilor, cat si atunci cand e vorba de beneficiarii directi ai recrutarii.

“Utilizam softul de recrutare Sincron pentru ca este un instrument de lucru foarte util si usor de utilizat. Multumita acestei aplicatii, cv-urile pot fi preluate direct de pe Internet, crescand in mod substantial viteza proceselor de recrutare”, a declarat Alina Bita, HR Manager, Cardinal Motors Ploiesti.

Unul din motivele pentru care Cardinal Motors Ploiesti a ales sa lucreze cu Sincron este acela de a intampina criza financiara internationala care se preconizeaza si modificarile pe care le va intampina piata auto.

SincronHR este o companie independenta care ofera know-how si expertiza in gestionarea electronica a proceselor functiunii de HR. Printre clientii SincronHR se numara: Dacia Group Renault, Rompetrol Group, Genpact, Toyota Romania, Wipro Technologies, Volksbank Romania, Germanos Telecommunications Romania, Mega Image si altele.