BRD SocGen si Gecad ePayment au lansat un card pentru cumparaturi prin internet sub sigla MasterCard, care ofera securitate sporita in special pentru achizitionarea de la magazinele online, a anuntat banca.
Cardul BRD ePayment poate fi utilizat ca orice card de debit, insa beneficiaza de un nivel de securitate ridicat avand la baza tehnologia cardurilor cu CIP, se arata in comunicat.

Cardul poate fi utilizat atat in magazinele traditionale, pentru plata cu cardul la comercianti (POS), cat si in magazinele online, din tara sau strainatate.

"In 2008, numarul mediu al comenzilor online lunare a crescut cu 49% fata de 2007. De asemenea, a crescut si valoarea medie a unei comenzi online, de la 80 euro la 94 euro in august 2008", a declarat directorul executiv al Gecad ePayment, Carmen Sebe.

Noul card este emis sub standardul EMV si beneficiaza de un nivel de securitate sporit si la folosirea in mediul offline, fiind aproape imposibil de clonat, se mai arata in comunicat.

Tranzactiile online ale clientilor sunt protejate atat de sistemul antifrauda proprietar ePayment, cat si de standardul 3D Secure in care toate cardurile sunt preinrolate in momentul emiterii, posesorul urmand doar sa isi seteze parola, se mai arata in comunicat.

Programul de fidelitate atasat cardului BRD ePayment ii permite fiecarui posesor sa acumuleze puncte pentru fiecare achizitie efectuata intr-un magazin online romanesc care are implementata solutia de comert electronic ePayment. Aceste puncte pot fi cumulate si utilizate ulterior pentru a achizitiona, cu o reducere de pana la 20% fata de pretul afisat pe site, orice produs din magazinele acceptate in program.

De asemenea, cardul co-branded BRD ePayment vine "la pachet" cu o oferta promotionala a BRD, valabila pana pe 31 ianuarie 2009. Aceasta consta in 50% reducere la abonamentul pentru un an la pachetul "Banca la Distanta", care include serviciile BRD-NET (solutie de Internet Banking), Mobilis (acces la conturile BRD de pe telefonul mobil) si Vocalis (solicitarea de informatii si efectuarea de operatiuni diverse prin apelarea telefonica a Contact Center-ului BRD).

In plus, primii 50 de posesori care vor folosi cardul pentru a cumpara online vor primi automat 5.000 de puncte de fidelitate pe care le vor putea folosi pentru a obtine reduceri la urmatoarele comenzi in magazinele online partenere.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare – ePayment, Avangate si ARMS. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online.

BRD - Groupe Societe Generale are peste 2,6 milioane de clienti si opereaza o retea de 900 de unitati. BRD a emis peste 2,3 milioane de carduri si are o retea de peste 1.400 de bancomate (ATM-uri) si mai mult de 16.000 de aparate pentru plata la comercianti (POS-uri).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri