Cosmote isi ia manager de servicii administrative cu exprienta in banking si FMCG

Cosmote, cel de-al treilea operator de telefonie mobila din Romania, anunta numirea Ceciliei Serban in functia de Manager Servicii Administrative, o pozite nou creata in cadrul Departamentului Financiar al companiei.

Potrivit Cosmote, Cecilia Serban va coordona o echipa formata din peste 20 de angajati si va raporta Directorului Financiar al companiei, Constantinos Apostolou. Cecilia Serban are o experienta de peste 20 de ani in domeniile administrativ si resurse umane, acumulata in cadrul unor organizatii multinationale precum BCR-Erste Bank, Delegatia Comisiei Europene sau Philip Morris Romania.

Cecilia Serban este licentiata a Facultatii de Management in Industrie, Constructii si Transporturi din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a Facultatii de Chimie Industriala, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca.

In decursul ultimilor ani, ea a participat la diverse cursuri si traininguri de specialitate, in cadrul unor universitati si organizatii independente din Cehia, Austria, Suedia, Marea Britanie si Irlanda. De asemenea, Cecilia este absolventa a programul international Emerging Markets Managers, organizat de AGA University in Frankfurt si Stockholm.

Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit companiei, veniturile aferente celui de-al treilea trimestru al anului 2008 consemneaza si o crestere de trei cifre, urcand cu 108%, comparativ cu al treilea trimestru din 2007.

Cosmote detine un portofoliu de peste 5,24 milioane de clienti rezidentiali si corporativi la finalul lunii septembrie 2008. Din momentul lansarii pe piata, in decembrie 2005, Cosmote a investit peste 600 de milioane de euro si si-a construit o echipa formata din peste 1.000 de angajati romani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri