Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Flamingo International va deschide saptamana aceasta la Buzau, al 28-lea magazin al retelei Flanco World, in urma unei investiții de 500.000 euro au informat reprezentantii companiei.
Noul magazin Flanco World are o suprafata de 1.500 mp si este situat in complexul comercial Kaufland Buzau. Magazinul va fi inaugurat pe data de 10 decembrie.

"Ne orientam catre spatii mai mari de retail, unde consumatorii pot gasi toate produsele de care au nevoie intr-un singur loc. Satisfacerea consumatorului este intotdeauna extrem de importanta pentru noi, cu atat mai mult in perioada de criza pe care o traversam", a declarat directorul executiv al Flamingo International, Jiri Rizek.

Oficialii companiei anuntau recent ca pregatesc retelele de magazine din portofoliu pentru un an mai dificil pentru piata de profil. Reprezentantii Flamingo International estimeaza ca aproximativ 25-30% din cifra de afaceri a Grupului va proveni in acest an din vanzarile obtinute in perioada Sarbatorilor de iarna.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii. In prezent, exista 27 locatii Flanco World in cele mai importante regiuni de retail ale tarii. Reteaua Flanco World presupune magazine cu suprafete de vanzare mari (1.000 mp – 3.000 mp).

Infiintat in anul 2002, FDC (Flamingo Distribution Center) este liderul segmentului de distributie de componente IT din Romania, incluzand, in portofoliul sau, 100 de vendori si 5.000 de repere, cuprinzand tot ceea ce este esential in termenii distributiei de componente IT&C si Audio-Video pe piata locala.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri