“Experienta pe care o are Wayfinder in acest sector si capacitatea tehnologica vor permite grupului Vodafone sa dezvolte o serie de noi servicii si produse ce vor include optiuni de localizare”, a declarat directorul serviciilor de internet din cadrul Vodafone, Pieter Knook

Vodafone a anuntat ca va oferi 12 coroane suedeze/actiune, comparativ cu nivelul de la inchiderea sedintei de luni, de 3,40 coroane/actiune.

Potrivit Vodafone, consiliul Wayfinder recomanda incheierea acordului, iar actionarii firmei, ce controleaza circa 45% din actiuni, au convenit sa accepte oferta, anunta NewsIn.

Citeste si:

Vodafone Group Plc este prezent si in Romania. Grupul deservea la 30 septembrie 280 de milioane de clienti. Vodafone are in prezent divizii in 27 de tari, pe cinci continente, si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Vodafone Romania a inregistrat in primul semestru al anului fiscal (1 aprilie - 30 septembrie) venituri totale de 615 milioane euro, in crestere cu 7,7%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.