Vodafone Romania, cel de-al doilea operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat lansarea serviciului roaming la bordul unor aeronave ale Emirates Airline si Malaysian Airlines.
Noul serviciu de roaming la bordul aeronavelor este oferit clientilor Vodafone Romania in urma acordului incheiat cu operatorul Telenor Mobile Aviation AS (TMA). In prezent, serviciul de roaming aerian este disponibil la bordul unui numar de 22 de aeronave ale companiei Emirates Airline, precum si al unei aeronave apartinand Malaysian Airlines, care dispun de echipamentul de comunicatii necesar. Cele 23 de aeronave acopera Australia si numeroase destinatii europene si asiatice, incluzand China si Japonia.

Tariful pentru un apel efectuat in timpul zborului este de 2,65 Euro /minut, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel, de 0,63 Euro. Pentru apelurile primite, abonatii Vodafone Romania vor fi taxati cu 2,2 Euro / minut, iar utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 de 0,89 Euro credit / minut. SMS-urile expediate vor fi taxate cu 0,75 Euro / SMS pentru abonati si cu 0,45 Euro / SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1. Primirea unui mesaj text este gratuita. Tarifele mentionate nu includ TVA.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti, la 30 septembrie 2008.
Principalii competitori ai Vodafone pe piata din Romania sunt Orange, Cosmote, RCS&RDS si Zapp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri