LinkedIn, siteul de socializare din domeniul business, a anuntat ca directorul executiv, Dan Nye, a demisionat dupa mai putin de doi ani de conducere, anunta cotidianul Wall Street Journal.
Motivul plecarii lui Nye nu este cunoscut, dar ziarul anunta ca acesta va fi inlocuit de fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman.

Hoffman a fost director executiv al LinkedIn pana la venirea lui Nye in februarie 2007, dupa care a ramas in functia de presedinte al companiei.

De asemenea, compania l-a numit pe Jeff Weiner, fost executiv Yahoo, sa supravegheze operatiunile din functia de presedinte interimar, potrivit ziarului.

Saptamana trecuta, executivul Google, Dipchand “Deep” Nishar, a fost numit de LinkedIn vice-presedinte al produselor efective din luna ianuarie.

LinkedIn Corp., grupul care detine cel mai mare site de socializare de business din lume, a anuntat recent ca va disponibiliza 36 de angajati, adica 10% din posturi, parte din strategia de restructurare a companiei.

LinkedIn a fost creat in 2003 de directorul executiv al PayPal, Reid Hoffman, si a strans 23 de milioane de membri, fiind deposit de Facebook, cu mai mult de 116 milioane de utilizatori. Media de varsta a membrilor LinkedIn este de 41 de ani, cu venituri medii de 110.000 dolari pe an.

LinkedIn are ca target in special oamenii de business si profesionistii din diferite domenii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri