Pentru ca asteapta ca procesul de privatizare sa aduca mai multi bani in buzunarele romanilor, producatorul britanic de aplicatii software utilizate pentru navigatie, Raymarine, vrea sa vina in Romania.
Compania britanica Raymarine, producator de componente electronice si aplicatii software utilizate pentru navigatie, si-ar putea extinde activitatea si in Europa de Est. Printre tarile vizate se numara Romania, Ungaria si Rusia, informeaza Financial Times. Pe masura ce in aceste tari se continua procesul de privatizare, oamenii au tendinta de a-si cheltui banii, o parte dintre acestia orientindu-se spre achizitionarea de nave, a declarat Malcom Miller, directorul executiv al companiei. Potrivit acestuia, firma a primit in ultima perioada un numar sporit de cereri de oferte din statele mentiona-te. Raymarine intentioneaza sa patrunda si pe piata chineza.

Profit in crestere

Raymarine opereaza in industria de profil de peste 30 de ani si administreaza o retea mondiala de peste 960 de dealeri. De asemenea, grupul britanic este cunoscut prin faptul ca a furnizat sistemul radar utilizat de Ellen MacArthur (foto) - detinatoarea mai multor recorduri mondiale - in cadrul calatoriei in jurul lumii. In primele sase luni ale anului, Raymarine a raportat un profit inainte de plata impozitelor, cu 25,9% mai mare fata de primul semestru 2004.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri